Festés

Miért olyan jó a Darwi 3in1 üvegmatricafesték?

A Darwi 3 in 1 üvegmatrica festék egy könnyen formázható festék, amely leszedhető és újra felhelyezhető. Alkalmas különböző felületek pl. üveg, csempe, tükör dekorálására, és 3 dimenziós tárgyak, mint virágszirmok, pillangók alkotására. A ragasztó tapad, de nem ragad, ezért áthelyezhető és újra használható. 3D-s hatás is elérhetünk vele a különböző színek rétegzésével, amik nem fognak egymással keveredni. Ez a festék lehetővé teszi az ólömüveg (Tiffany üveg) hatás létrehozását a fekete kontúrfestékkel. Újra, és újra le lehet szedni, ahányszor csak változtatni akarunk a hatáson. Ez a vízes bázisú festék nagyon fényes. Számos színben kapható: – A fehér, a fekete és a szürke opálos szín, a többi árnyalat áttetsző. A színek keverhetők egymással, így újabb árnyalatokat hozhatunk létre.

– 3 kontúrfesték van (arany, ezüst és fekete), amik sűrűbbek, ezáltal megrajzolhatjuk vele a határokat, amiket utána a többi színnel kitöltünk.

– A foszforeszkáló szín világít a sötétben,

– Van egy gyöngyház szín is.

Hogyan használjuk a Darwi 3 in 1 festéket?

Alapvetően 3 technika van:

– Matricafestékként: tegyük a mintát egy genotermába, majd rajzoljuk át a körvonalakat kontúrfestékkel. Amint ez megszárad (1 óra múlva) töltsük ki az üres részt a normál színekkel. Kellően vastagon vigyük fel a festékrétegeket, hogy az alkotásunk elég erős legyen ahhoz, hogy le lehessen szedni a fóliáról, és aztán áthelyezni. Amint a száradási idő (8 óra) letelik, szedjük fel és helyezzük át a matricát egy sima (és természetesen tiszta)felületre.

– Tegyük a mintát egy genotermába, majd rajzoljuk át a körvonalakat kontúrfestékkel. Amint ez megszárad (1 óra múlva) töltsük ki az üres részt a normál színekkel. Ne felejtsük el benedvesíteni a hátulját az alkotásunknak, mielőtt felhelyezzük. Süssük 20 percig 150 Celsius fokra felmelegített sütőben. Amint kihűl hozzáragad a díszíteni kívánt tárgyhoz. Olyan ellenálló lesz, hogy akár mosogatógépbe helyezhető.

– Modellező festékként: Formázzuk a drótot választásunk szerint. Amikor elkészült, fektessük egy genotermára. Az applikátor segítségével töltsük meg vastagon az alakzatokat. 8 óra száradás után szedjük le a műanyag fóliáról a formánkat és alakítsuk 3 dimenzióssá.

Miért vegyek Darwi 3 in 1 matricafestéket?

– A flakon pipettával van ellátva, ami megkönnyíti a felvitelt. Nem szükséges ecset hozzá!

– Gyerekek és felnőttek egyaránt könnyen alkothatnak felhelyezhető dekorációkat.

– A matricafestékkel díszíthetünk ideiglenesen, vagy tartósan ablakokat, tükröket, csempéket, vagy egyéb sima felületeket

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük